Compania Euromil Prestserv Srl si-a propus sa execute lucrari de calitate superioara care sa indeplineasca cele mai inalte exigente. Punem in aplicare vinarom superlavabil, lavabil, tencuieli minerale, silicatice, acril-siloxanice, siloxanice, produse pe baza de apa, vopseluri pentru bai si bucatarii, tratamente pentru lemn si metal, produse antimucegai, tencuieli decorative (Stucco Veneziano, Velature, Perlaceo, Marmorino Classico, Cadoro, etc).

Venim in ajutorul dumneavoastra oferind si suportul tehnic necesar prin  prezenta pe santier a specialistilor nostrii, pentru a ne asigura ca beneficiarul se bucura pe deplin de calitatea lucrarilor executate.

Suntem in masura de a va oferi solutii complete pentru tot ceea ce inseamna suprafete de vopsit. Fie ca este vorba de suprafete la interior sau exterior, zidarie, gips carton, lemn, metal, faianta, suprafete vopsite anterior, pavele, garaje, subsoluri, trotuarul din fata casei, chiar si gazonul.

 

    Compania Euromil Prestserv Srl  mai executa, lucrarii de constructii case ecologice cu structuri din lemn. Oferim servicii de constructii case din lemn cu destinatie de locuit permanent s-au case din lemn de vacanta  la cheie s-au partial, contructii provizorii pentru organizari de santier, spatii comerciale, puncte de acces, etc…

Constructiile pe structura din lemn s-au dovedit ca au un randament net superior  fata de constructiile clasice (beton, caramida, bca, structura metalica) Avantajele  constructiilor  din lemn sunt numeroase.